BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-02-2012, 07:03 AM   #1
terrymcg
Enlisted Member
 
Drives: 2011 320d Sedan
Join Date: Jun 2012
Location: Perth WA

Posts: 46
iTrader: (0)

What piece is missing.....

Hi guys,

After some help. Only had my 135i for a week and noticed it looks like its missing a part! Please see attached pics, is there supposed to be a fastening in the hole in the wheel arch liner? Also attached is a pic of the underside. The wheel arch in question is the rear passenger side.

Terry


terrymcg is offline  
0
Reply With Quote
      07-02-2012, 08:20 AM   #2
Lester
Colonel
 
Drives:
Join Date: Oct 2007

Posts: 2,883
iTrader: (0)

The car might have had the splash guards installed, then removed. That looks like a mounting hole for the splash guards.
Lester is offline  
0
Reply With Quote
      07-02-2012, 10:38 AM   #3
CGMike
First Lieutenant
 
CGMike's Avatar
 
Drives: 2011 135i Coupe Sport
Join Date: May 2012
Location: Southern CA

Posts: 331
iTrader: (0)

My car had the same hole (drivers side). In the directions for the splash guards, I just put on, it said the hole was already there and to thread the screw for the guards into it but the hole was too big to thread into. I ended up having to use a bolt and nut.
__________________
2011 Space Grey 135i Manual Coupe Sport
06 GTO , 06 WRX, 59 Bug, 03 Dakota R/T, 03 SV650
CGMike is offline  
0
Reply With Quote
      07-02-2012, 10:12 PM   #4
Nugget
Major
 
Nugget's Avatar
 
Drives: 2011 135i
Join Date: Jan 2012
Location: Perth

Posts: 1,388
iTrader: (2)

Garage List
2011 BMW 135i  [5.00]
Mine has that hole as well
Nugget is offline  
0
Reply With Quote
      07-02-2012, 10:28 PM   #5
///Morgan
Private First Class
 
///Morgan's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Dec 2008
Location: Chile

Posts: 168
iTrader: (0)

Completely normal...
Every 135i I've seen, has it.
///Morgan is offline  
0
Reply With Quote
      07-03-2012, 12:47 AM   #6
Eddie135
N55 Commando
 
Eddie135's Avatar
 
Drives: 135i - DCT - N55
Join Date: Jul 2011
Location: Melbourne

Posts: 753
iTrader: (0)

Send a message via MSN to Eddie135
I have it too...

I just double side tape on the back to fill up the hole.
Eddie135 is offline   Australia
0
Reply With Quote
      07-07-2012, 05:13 AM   #7
sharkatron
First Lieutenant
 
Drives: `09 135i
Join Date: Mar 2012
Location: Melbourne

Posts: 392
iTrader: (0)

Mine has that too - dealer didn't know why it was there but he said nothing to worry about. I initially thought it was a rust hole
sharkatron is offline   Australia
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST