BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-11-2010, 04:47 PM   #1
akariz
Registered
 
Drives: BMW 120D Sport
Join Date: May 2010
Location: United Kingdom

Posts: 1
iTrader: (0)

[120D Sport] Hand brake light on dash stays lit

Hi all;

i was trying to test how i reset the lights after service following post found in forum, it was working good but when i try to reset rear brake, that is one after i punched reset button it was not working, milage displays 00000000 and instead of red is now changed to yellow color, same for rear.

Later when i turn off then turning engine on a red ligh for hand brake show in the dash board please any advice to remove the red light hand brake???

In addition to above in service menu the following are also showing red ever since:

MOT lights
Vehicle Check (car in ramp) this shows red on dash after i remove keyfob from egnition.
However on menu servvice this is showing as 30000 till next service is due?

Anyone had or experience this problem and is there any solution not involving going to BMW?
thank you
akariz is offline  
0
Reply With Quote
      01-06-2013, 09:22 PM   #2
SnaKe0001
Registered
 
Drives: BMW 128I 2009
Join Date: Jan 2013
Location: Montreal

Posts: 1
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by akariz View Post
Hi all;

i was trying to test how i reset the lights after service following post found in forum, it was working good but when i try to reset rear brake, that is one after i punched reset button it was not working, milage displays 00000000 and instead of red is now changed to yellow color, same for rear.

Later when i turn off then turning engine on a red ligh for hand brake show in the dash board please any advice to remove the red light hand brake???

In addition to above in service menu the following are also showing red ever since:

MOT lights
Vehicle Check (car in ramp) this shows red on dash after i remove keyfob from egnition.
However on menu service this is showing as 30000 till next service is due?

Anyone had or experience this problem and is there any solution not involving going to BMW?
thank you
I have the exact same problem with my 128i 2009...

I would like to know what you did to repair this problem?
You chaged the pad + sensor ?

Can you delete this error without changing sensor ?

Thank you so much :-)

Marc

Last edited by SnaKe0001; 01-06-2013 at 09:32 PM.
SnaKe0001 is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:18 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST