BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-08-2016, 11:59 AM   #1
1Hokie
Banned
16
Rep
243
Posts

Drives: 08 328i, 10 z4 35i
Join Date: Jun 2015
Location: crystal city

iTrader: (2)

Garage List
Tail lights only partially work?? Help!

So my tail lights don't turn on when the switch is on at night. But brake lights, turn signal and reverse all work. Help! Ideas?
Appreciate 0
      10-23-2016, 10:16 AM   #2
reisf
Lieutenant
reisf's Avatar
Australia
59
Rep
486
Posts

Drives: LBB M2
Join Date: Sep 2014
Location: Sydney, Australia

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by 1Hokie View Post
So my tail lights don't turn on when the switch is on at night. But brake lights, turn signal and reverse all work. Help! Ideas?
If LED tail light, tail light needs to be replaced. Have you tried swapping the tail lights? they come out in 5 minutes
Appreciate 0
      03-08-2017, 11:38 AM   #3
OurFarmersAgent
New Member
United_States
2
Rep
8
Posts

Drives: Custom E93 328i (E93MAC)
Join Date: Aug 2014
Location: California

iTrader: (0)

Did you find a solution? My 07 E93 is doing the same thing. I pulled the lights off, fender and boot lid, plugged into passenger side, and they work fine. I'm not getting power to the lights. I checked fuses behind glove box, all were good.

Anyone?
Appreciate 0
      03-08-2017, 12:02 PM   #4
1Hokie
Banned
16
Rep
243
Posts

Drives: 08 328i, 10 z4 35i
Join Date: Jun 2015
Location: crystal city

iTrader: (2)

Garage List
Quote:
Originally Posted by OurFarmersAgent View Post
Did you find a solution? My 07 E93 is doing the same thing. I pulled the lights off, fender and boot lid, plugged into passenger side, and they work fine. I'm not getting power to the lights. I checked fuses behind glove box, all were good.

Anyone?
make sure both plugs are in... theres two different plugs in the back
Appreciate 0
      03-08-2017, 02:22 PM   #5
smrtypants44
Second Lieutenant
smrtypants44's Avatar
United_States
76
Rep
236
Posts

Drives: 2012 135i
Join Date: Jul 2015
Location: Tulsa, OK

iTrader: (2)

Yeah on the 135i the outer brake bulbs power the leds. So if they aren't sitting correctly in the holder the running lights won't power on
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 02:00 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST