BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read




 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-28-2018, 12:20 AM   #1
etr2016
Private First Class
United_States
21
Rep
163
Posts

Drives: 1M - Black
Join Date: Mar 2016
Location: Scottsdale,AZ

iTrader: (0)

Radio sound stops after being used

I've had this issue intermittently, but I was thinking that it was from using the AUX jack (it took me 1.5 years of ownership to realize the car had a USB port! In my defense, I have no idea why BMW put a trap door to hide the plug). Anyway, while having my phone connected through the USB and playing music for about 45 minutes (relatively loud), the sound just stops. the radio operates, but there is just no sound. I turn it off for a bit and then its fine. The dealer previously mentioned that the car threw a code for an over heated amp. At least I think that's what they said as the last time this came up was about a year ago. Anyone ever have this? I'm debating replacing the amp.

Thanks
__________________
2011 - 1M - Black
2017 - Honda Accord Sport SE - Black - Manual
2007 - Z4M Coupe - Black (Sold)
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 02:00 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST