BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-19-2009, 10:45 PM   #1
busyguy8
Second Lieutenant
 
Drives: '11 Black Saphire/Black 135 6M
Join Date: Apr 2008
Location: Bay Area, CA

Posts: 278
iTrader: (3)

another fuel pump issue

I have a totally stock '09 135 6spd manual car, I believe it was a late Oct build if I remember correctly. Right around 3k miles and it's in the shop.

I've been having longer start times (5-6 seconds in some cases), and today after it finally started, the Service Engine Soon light came on. Funny thing is I was on my way to the dealer anyway to drop off my car to get the alarm installed!!

That means no extra trip to the dealer. Oh well, I'll get 'er back all fix and ready to drive it like I stole it

-bg8
busyguy8 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-22-2009, 01:31 AM   #2
F0Bman
First Lieutenant
 
Drives:
Join Date: Apr 2008

Posts: 309
iTrader: (0)

Some of the guys around here are upgrading their fuel pumps to dual stage to make sure that they have high fuel pressure.
__________________
Fully Restored 1985 Corolla GT-S
1987 328ci SR20DET Drift Car
1989 Honda Civic Si-R Current Project
2002 Corolla CE Daily Driver

www.TheTunerSource.com
F0Bman is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:54 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST