BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-12-2009, 03:53 PM   #1
jfj1336
Private
 
Drives: BMW 135i
Join Date: Jun 2009
Location: Seattle

Posts: 60
iTrader: (0)

Any EFX/GP Thunder users from WA State? (Also Questions regarding them)

I'm having difficulties with my EFX angel eyes. I had installed them about 2 days ago and I thought it was successful because both lights were equally lit and looked great. Just last night as I was driving home one of the lights went out so now my left side light is fully functional and my right side light isn't working. I've tried resetting the position of the bulb and making sure the harness isn't hitting the adaptive headlight mechanism either.

Any other advice? Or can I pay anyone to help me out locally?

Thanks
jfj1336 is offline  
0
Reply With Quote
      06-13-2009, 12:42 AM   #2
blklacker
Captain
 
blklacker's Avatar
 
Drives: 135i
Join Date: Apr 2008
Location: seattle

Posts: 656
iTrader: (0)

I still have stock I wish i could help
__________________

-135i BSM, CRBL ,custom front lip/Indianapolis red fade, blacked out tail lights/corner headlights, golf tee, BMS Air intake, SSTT, CF spoiler,Powdered coated OEM rims gunmetal high gloss,custom Rear diffuser Black/Indianapolis red fade
blklacker is offline  
0
Reply With Quote
      06-13-2009, 01:43 PM   #3
Jockey
Super Pilot
 
Jockey's Avatar
 
Drives: '08 AW 135i
Join Date: Mar 2008
Location: Virginia Beach, VA

Posts: 1,580
iTrader: (1)

Send a message via AIM to Jockey
Honestly, I would do the same thing you have already done. Have you tried putting the OEM bulb back in to see if your EFX blew (bad set is possible)?
Jockey is offline   United_States
0
Reply With Quote
      06-13-2009, 04:54 PM   #4
jfj1336
Private
 
Drives: BMW 135i
Join Date: Jun 2009
Location: Seattle

Posts: 60
iTrader: (0)

Yeah I just determined that the problem was that either one of the bulbs or ballasts was faulty. Gonna send em back now for a working replacement.

Anybody have any advice on how to mount the ballast to make it not touch the adaptive mechanism? Superglue?
jfj1336 is offline  
0
Reply With Quote
      06-16-2009, 10:22 PM   #5
arsenyc
www.SubXcess.com
 
arsenyc's Avatar
 
Drives: AW 135i
Join Date: May 2009
Location: Brooklyn, NY

Posts: 573
iTrader: (1)

one of my sides blew out yesterday as well, sucks! I think im going to opt for a refund and wait for a better alternative to be released, these are too flimsy and cant trust them IMO....
__________________
arsenyc is offline   United_States
0
Reply With Quote
      06-24-2009, 07:08 PM   #6
E92-Lighting
 
E92-Lighting's Avatar
 
Drives: Next Generation LED Lighting
Join Date: May 2008
Location: Walnut

Posts: 25,962
iTrader: (317)

Send a message via AIM to E92-Lighting Send a message via MSN to E92-Lighting Send a message via Yahoo to E92-Lighting Send a message via Skype™ to E92-Lighting
efx has been known to cause error codes or issues
__________________
E92-Lighting is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:56 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST