BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-03-2010, 01:28 PM   #1
wabbit
wabbit!
wabbit's Avatar
Mexico
9
Rep
225
Posts

 
Drives: ///1M
Join Date: May 2009
Location: Mexico

iTrader: (1)

Unhappy 1 series , serious problem help

hi

im here to see if you can help me 'cause in my local dealer there's a bunch of non helping people.....

sometimes, almost everyday it doesnt start, so i got to turn it off and press the "start button" again.

i upload a video to see if you can help me to see were the problem is located.
[u2b]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uLv2AlAUBB0&hl=es_ES&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uLv2AlAUBB0&hl=es_ES&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/u2b]

thanksss i hope you can help me
Appreciate 0
      05-03-2010, 01:46 PM   #2
Tochenzo
Second Lieutenant
Tochenzo's Avatar
4
Rep
249
Posts

 
Drives: 2009 135i
Join Date: Dec 2008
Location: VA

iTrader: (5)

Garage List
2009 135i  [0.00]
1998 328i  [5.00]
Send a message via AIM to Tochenzo
There's no way anyone can help you diagnose that problem by just looking at the car not starting. There's a check engine code on so I would go see what the code is and take it in for service.
__________________

National Capital Chapter BMW CCA #367673

Appreciate 0
      05-03-2010, 02:29 PM   #3
wabbit
wabbit!
wabbit's Avatar
Mexico
9
Rep
225
Posts

 
Drives: ///1M
Join Date: May 2009
Location: Mexico

iTrader: (1)

yeah i know, but the problem its that i already leave them the car three times!
and they still dont fix it but yeeeeahhh thats right they keep me charging me for the "service"
Appreciate 0
      05-03-2010, 03:37 PM   #4
wabbit
wabbit!
wabbit's Avatar
Mexico
9
Rep
225
Posts

 
Drives: ///1M
Join Date: May 2009
Location: Mexico

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by mvaccaro View Post
Well if they didn't fix the problem they shouldn't charge you till it's fixed...

You could try another dealer...
Did they actually do anyting to the car to supposedly fix it ?
hi mvaccaro

a General Reprogramming and they also made some kind of fix in the camshaft . i was wondering... what if i write a letter to the corporative offices? will it help? any suggestion?
Appreciate 0
      05-03-2010, 04:26 PM   #5
My135
Lieutenant Colonel
28
Rep
1,603
Posts

 
Drives:
Join Date: Mar 2008

iTrader: (0)

Could be a bad starter switch.
__________________
7/08 135 Coupe, Crimson Red, 6 SP, Sport, Taupe Lette/Aluminum. Performance Mods: JB4 on Map 5, BMS DP Fix V3, Injen polished intake, AR Catless DP, Maddad resonated mid-pipes, aFe exhaust polished tips, ST Suspension Coil Over and Hotchkis front sway bar. Others: BMS OCC, BT Scanner, Mud Flap. Next Mods: AA Front Strut Brace.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST