BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)


Post Reply
Thread Tools Search this Thread
      08-09-2011, 08:53 PM   #23
Tweeked SRT4
Resident SRT4 Owner

Drives: 2004 Dodge SRT4
Join Date: Nov 2008
Location: Mt. Prospect, IL

iTrader: (1)

Send a message via AIM to Tweeked SRT4 Send a message via Yahoo to Tweeked SRT4
I was asking myself the same question when I got home.
1979 Pontiac Trans Am 6.6 Litre Survivor
SOLD - 2004 SRT4 E-Blue - Project Tweeked
SOLD - 2011 BMW 135i/AW/Black interior/6MT/M-Package/Value Package/Heat Seats/Shadowline 135i badge/BMS CDV
2013 Subaru STI Sedan in WR Blue
Appreciate 0
      08-09-2011, 08:59 PM   #24
European Editor
Dackelone's Avatar

Drives: N54 e82
Join Date: Feb 2010
Location: Bayern, Germany

iTrader: (1)

Originally Posted by Lexington View Post
So, I wonder what all that work would have cost outside of warranty?

My guess is: $3,300 dollars COD.
Appreciate 0
      11-03-2013, 03:14 PM   #25

Drives: 135i
Join Date: Mar 2011
Location: Texas

iTrader: (0)

Wellll might find out soon. Just rolled 90k miles and my car is in a parking lot right now, because last night I had the same symptoms happen to me. Going to look at now.
2008 BMW 135i ///MSport Alpine White / Taupe Leatherette
Cobb 2+ Aggressive | BMS Intake | ER Charge Pipe + Tial Q | ER FMIC | RR Downpipe | RR Exhaust | RR OCC | KWV1 | Apex ARC-8 245/18/40, 275/18/35
Appreciate 0
      09-10-2015, 05:02 PM   #26
New Member
jrodimon's Avatar

Drives: 2007 BMW 328xi
Join Date: Jul 2013
Location: Maine

iTrader: (0)


135000 miles.

2007 328xi coupe sport

My car just shreded its serpentine belt.

I replaced the Belt and the tensor pully. I was a block from home when it happened so I didn't drive far. But now it is coding P0302, P0304, P0305,
and p07xx Lean on both banks.

The car ran very rough and would stall on a quick start.

I replaced all six sparks and coils I cleaned the MAF sensor.

The car now codes the same codes at start if the car is warm and I clear the codes they do not come on again until I restart.

Originally Posted by Tweeked SRT4 View Post
Well I had a lovely night. It started out with me going out to pick up a pizza when unexpectly the battery light came on and my power steering was gone. The car still ran fine but I still pulled over to the side and pop the hood to check on things. I couldn't see anything out of the ordinary but someone smelled like burning rubber a little bit. So I decided to just keep going and just manage to drive the car without the power steering working properly just to pick up the pizza since I'm schedule an appointment to bring the car in today for the driver's window, headlamp that was out and for the adaptive headlamp system was not working. I'm at a stop light and when it turned green I pull away from the light as I get through the intersection I just heard all this noise under the hood like the serpentine belt broke and sounded like I was running it over too. I quickly pull over and pop the hood again and shine my phone with the LED flashlight on it and sure enough the belt snapped and was shredded up pretty good. The car is a 2011 with only 7500 miles on it. I couldn't believe I had a belt snap at 7500 miles. It's almost unheard of to me. I've never once snapped a belt on any of my cars. So I ended up calling roadside assistance and they had a tow truck out to me in about 60-70 minutes. I'm curious to know what caused the belt to snap like it did. I'll be sure to keep you guys updated after I talk to the dealer.
Appreciate 0
Post Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.,,,,,,,,, logo and trademark are properties of BIMMERPOST