BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-02-2012, 07:03 AM   #1
terrymcg
Enlisted Member
0
Rep
46
Posts

Drives: 2011 320d Sedan
Join Date: Jun 2012
Location: Perth WA

iTrader: (0)

What piece is missing.....

Hi guys,

After some help. Only had my 135i for a week and noticed it looks like its missing a part! Please see attached pics, is there supposed to be a fastening in the hole in the wheel arch liner? Also attached is a pic of the underside. The wheel arch in question is the rear passenger side.

Terry


Appreciate 0
      07-02-2012, 08:20 AM   #2
Lester
Colonel
36
Rep
2,885
Posts

Drives:
Join Date: Oct 2007

iTrader: (0)

The car might have had the splash guards installed, then removed. That looks like a mounting hole for the splash guards.
Appreciate 0
      07-02-2012, 10:38 AM   #3
CGMike
First Lieutenant
CGMike's Avatar
5
Rep
333
Posts

Drives: 2011 135i Coupe Sport
Join Date: May 2012
Location: Southern CA

iTrader: (0)

My car had the same hole (drivers side). In the directions for the splash guards, I just put on, it said the hole was already there and to thread the screw for the guards into it but the hole was too big to thread into. I ended up having to use a bolt and nut.
__________________
2011 Space Grey 135i Manual Coupe Sport
06 GTO , 06 WRX, 59 Bug, 03 Dakota R/T, 03 SV650
Appreciate 0
      07-02-2012, 10:12 PM   #4
Nugget
Lieutenant Colonel
Nugget's Avatar
23
Rep
1,544
Posts

Drives: 2011 135i
Join Date: Jan 2012
Location: Perth

iTrader: (2)

Garage List
2011 BMW 135i  [5.00]
Mine has that hole as well
Appreciate 0
      07-02-2012, 10:28 PM   #5
///Morgan
Private First Class
///Morgan's Avatar
4
Rep
169
Posts

Drives: BMW
Join Date: Dec 2008
Location: Chile

iTrader: (0)

Completely normal...
Every 135i I've seen, has it.
Appreciate 0
      07-03-2012, 12:47 AM   #6
Eddie135
N55 Commando
Eddie135's Avatar
Australia
12
Rep
754
Posts

Drives: 135i - DCT - N55
Join Date: Jul 2011
Location: Melbourne

iTrader: (0)

Send a message via MSN to Eddie135
I have it too...

I just double side tape on the back to fill up the hole.
Appreciate 0
      07-07-2012, 05:13 AM   #7
sharkatron
First Lieutenant
Australia
3
Rep
397
Posts

Drives: `09 135i
Join Date: Mar 2012
Location: Melbourne

iTrader: (0)

Mine has that too - dealer didn't know why it was there but he said nothing to worry about. I initially thought it was a rust hole
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:36 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST