BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)


Post Reply
Thread Tools Search this Thread
      01-06-2013, 01:26 PM   #1

Drives: 08 135i, SLC Corrado
Join Date: Feb 2011
Location: ABQ

iTrader: (3)

iPhone not linking, iDrive nob not working...

Ever since I set my JB4 TPMS light delete on, I have had a weird situation with my iDrive. When I get in my car in the AM my TPMS light comes on as if I didn't have the JB4 and my iDrive knob does not work. This lasts 10-15 min if I continue driving or if I stop and restart the car after the first 10 min the TPMS light goes off and my iDrive knob works...
This was something I could deal with but recently my iPhone 4 stopped syncing all together. I have no ART, SONG, ALB tabs, it just shows the AUX IN on my display (I have NAV). I have to control my phone directly now, nothing with iDrive works. I can't even skip tracks with the steering wheel buttons. It also used to default back to FM now it stays on AUX unless I use the mode button on my dash...

Any ideas? I'm going crazy!!!
Appreciate 0
Post Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.,,,,,,,,, logo and trademark are properties of BIMMERPOST