BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-16-2012, 08:16 PM   #1
Cemoto
Private
Cemoto's Avatar
United_States
2
Rep
77
Posts

 
Drives: 2010 135i
Join Date: Feb 2012
Location: Central MA

iTrader: (0)

USB Iphone interface cable . . .

I've never had the interface cable since I have owned my car, and found this on Ebay sort of by accident.

Ordered it up and it works great!

No affiliation, maybe the info might help someone here.

It took about two weeks to get.

Regards,


http://www.ebay.com/itm/270960391584...84.m1497.l2649

.
__________________
2010 135iS Coupe (Titanium Silver/ Black)
1996 993 C2 Coupe 3.8 (Black/Black)
1995 993 C2 Coupe (Midnight Blue/ Black)
1995 993 C4 Cab (Silver/ Cedar Green)
Appreciate 0
      09-16-2012, 08:44 PM   #2
91crxdx
Private First Class
1
Rep
127
Posts

 
Drives: 2009 135I
Join Date: May 2010
Location: Chicago

iTrader: (1)

Looks good.

I picked a white 3' one off amazon and it works great. I believe it was around $10.
Appreciate 0
      09-16-2012, 11:48 PM   #3
MysticblueX3
Second Lieutenant
6
Rep
237
Posts

 
Drives: 135i
Join Date: Aug 2012
Location: Seattle, WA

iTrader: (0)

I'm pissed that the iphone 5 changed the plug. Now I gotta get an adapter.
Appreciate 0
      09-17-2012, 02:18 AM   #4
135IS
Captain
Canada
10
Rep
740
Posts

 
Drives: 09 LMB 135I / AW 1M
Join Date: Feb 2010
Location: t.o

iTrader: (1)

Garage List
2009 135i  [3.50]
Thanks!
__________________
LMB 135i: Gone
AW 1M: Current #211 of 220
Appreciate 0
      10-26-2012, 09:16 AM   #5
PA135i
Major
PA135i's Avatar
United_States
18
Rep
1,197
Posts

 
Drives: 2008 SGM 135i
Join Date: Dec 2007
Location: Pennsylvania

iTrader: (0)

I bought the adapter from Apple for the new iphone 5 and the iphone does not play music in my car.

The iphone screen says "connected" and the songs are displayed on the radio .. but no sound from speakers. Radio works fine with USB and CD...

Any idea what I am doing wrong?
Appreciate 0
      10-31-2012, 11:15 AM   #6
PA135i
Major
PA135i's Avatar
United_States
18
Rep
1,197
Posts

 
Drives: 2008 SGM 135i
Join Date: Dec 2007
Location: Pennsylvania

iTrader: (0)

figured it out. was the nemo.
Appreciate 0
      11-02-2012, 03:31 PM   #7
Hokie135Hi
Black Magic
1
Rep
80
Posts

 
Drives: 2009 135i
Join Date: May 2011
Location: Blacksburg, VA

iTrader: (0)

Garage List
2009 BMW 135i  [3.03]
The what? "nemo"?
Appreciate 0
      11-08-2012, 02:14 PM   #8
Deadshot
Private
0
Rep
76
Posts

 
Drives: '10 BMW 128i
Join Date: Nov 2012
Location: Arcadia, CA

iTrader: (1)

Garage List
2010 BMW 128I  [0.00]
thanks i was looking for one.
Appreciate 0
      01-06-2013, 05:01 PM   #9
Dr. D
Enlisted Member
United_States
0
Rep
42
Posts

 
Drives: '10 135i
Join Date: Dec 2012
Location: Reston, VA

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by PA135i View Post
figured it out. was the nemo.
"nemo?"

This is driving me nuts.

I have an iPhone 5 and a '09 135i. The car Bluetooth and the phone connects fine that way for phone.

I can find no combination of cables that permits correct production of music.

1) Original Y cable with 30 pin to Lightning adapter: Pandora plays fine, though I have to use the iPhone to change stations. The standard music does not play correctly; a single album will play with no way to select another. The radio only goes between songs on the album and the other playlists (and albums) when selected give "Empty List." When the iPhone is connected, it won't permit direct control of music.

2) Lightning to USB: No sound at all.

3) 3.5mm to 3.5mm: The sound produced by the iPhone is heard, but only the iPhone controls the music.

Nuts.

Maybe I need a nemo.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST