BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-13-2017, 02:00 PM   #1
SixBanger
Captain
163
Rep
664
Posts

Drives: 08 135i
Join Date: Apr 2005

iTrader: (0)

The ongoing A/C issue...

Last week when I replaced my radio the A/C stopped blowing any air from the vents, however the top vents on the driver and passenger side of the regular vents are blowing hot air. I checked fuses related to A/C, replaced motor blower, and this am I replaced the resistor. I'm still having the same issue, no air coming from the vents. Temperature is climbing back up in FL and this just fucking sux. Where do I go from here? The A/C panel works and I'm able to hear the air get louder the more I increase fan speed. I threw a code 2 weeks ago for motor blower, but since I reset it it hasn't shown up again. Nor do I remember the code either. PLEASE HELP!!
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:51 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST