BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-15-2018, 03:43 PM   #1
SayHack
Private
SayHack's Avatar
United_States
5
Rep
67
Posts

Drives: 2008 BMW 128i
Join Date: Feb 2013
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (0)

Garage List
2008 BMW  [0.00]
No sound from speakers / Amplifier location question

UPDATE: FOLLOWED THE ADVICE ON THIS VIDEO AND NOW IT WORKS !!!! (STILL DON'T KNOW WHERE THE AMP IS BUT THE PROBLEM IS FIXED LOL)



Hello dear friends,

My car stopped producing sounding from the speakers, so no music and other sounds (e.g. door chime). I checked the appropriate fuses, they all seem fine. My next step is to analyze the amplifier but I can't seem to locate it. I have checked at the usual site, which is on the left corner, but no luck. (please see attached picture). Is there something that I am missing? Thanks for the help in advance.

Sam

I believe I have the Hifi system ( i have twitters in the doors)
Car is a 2008 128i

https://ibb.co/bSUjKz
https://ibb.co/d5TN6e
https://ibb.co/cBmyez
https://ibb.co/jk3N6e

Last edited by SayHack; 09-19-2018 at 01:23 PM.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST