BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-18-2019, 04:14 PM   #1
thibb001
New Member
United_States
11
Rep
28
Posts

Drives: 2009 BMW 135i Monaco Blue 6MT
Join Date: Jul 2017
Location: Nashville, TN

iTrader: (0)

Shredded Pieces of Rubber

Hi All,

I removed the under body panel to replace my water pump and found these pieces of rubber. I can't tell where it came from? I shredded my belt a while ago but thought I cleaned up all loose pieces of rubber and replaced it with OE continental belt.
Could anyone tell me where it came from? Btw my car has been leaking power steering fluid, power steering has not been working, and the belt is squeaking idk if it's related to that or not.

Any insight would be appreciated, thanks!
Attached Images
    
Appreciate 0
      01-18-2019, 04:22 PM   #2
zx10guy
Colonel
1806
Rep
2,062
Posts

Drives: 2013 135i
Join Date: Feb 2014
Location: DC

iTrader: (0)

That looks like pieces of the serpentine belt to me.
__________________
Quote:
Originally Posted by Lups View Post
We might not be in an agreement on Trump, but I'll be the first penis chaser here to say I'll rather take it up in the ass than to argue with you on this.
Appreciate 0
      01-18-2019, 04:37 PM   #3
thibb001
New Member
United_States
11
Rep
28
Posts

Drives: 2009 BMW 135i Monaco Blue 6MT
Join Date: Jul 2017
Location: Nashville, TN

iTrader: (0)

Ok, I'm hoping it's just some left over pieces from my incident back in Sept that just got loose and fell out, because my current belt is all in tact despite the squeal.

Thanks!
Appreciate 0
      01-22-2019, 03:43 PM   #4
dmkaldas
*Rollin 3rd*
dmkaldas's Avatar
United_States
39
Rep
1,121
Posts

Drives: Something fast
Join Date: Sep 2007
Location: Chino Hills

iTrader: (14)

That is spaghetti-ed belt.
__________________
Appreciate 0
      02-06-2019, 09:00 AM   #5
Mr Gasser
Second Lieutenant
Mr Gasser's Avatar
United_States
58
Rep
275
Posts

Drives: 135i 09 M-Sport Black on Black
Join Date: Jan 2016
Location: Texas

iTrader: (0)

Hope whatever shredded your first belt is not causing the second one to shred! Check!
__________________
Metallic Black on Black 2009 135i, new waterpump and OFHGs...RB turbo PCV valve (ooo), stock plugs...Cobb access port.
Appreciate 0
      02-06-2019, 01:48 PM   #6
thibb001
New Member
United_States
11
Rep
28
Posts

Drives: 2009 BMW 135i Monaco Blue 6MT
Join Date: Jul 2017
Location: Nashville, TN

iTrader: (0)

it was a loose power steering pump bolt.

Thanks,
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 09:03 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST