BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-07-2018, 11:49 AM   #265
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by 6ixSpd View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Got it, thanks this is helpful.

This is with Android 8 (or above) right? I think there was a notification change with Android 8... checking now
Yup, 8.1.0.
And it just crashed again. The message displayed was: "Bimmerpost has stopped."
Ok a fix was just released to the Play Store. It could take a few hours to get to you, but let me know if it fixes the problem when you get the update?
__________________
Test 2345
Appreciate 0
      07-07-2018, 01:29 PM   #266
6ixSpd
Save the manuals!
6ixSpd's Avatar
Canada
4350
Rep
5,686
Posts

Drives: '12 M3, '12 135i
Join Date: Feb 2016
Location: 416

iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by 6ixSpd View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Got it, thanks this is helpful.

This is with Android 8 (or above) right? I think there was a notification change with Android 8... checking now
Yup, 8.1.0.
And it just crashed again. The message displayed was: "Bimmerpost has stopped."
Ok a fix was just released to the Play Store. It could take a few hours to get to you, but let me know if it fixes the problem when you get the update?
Sounds good I'll keep you apprised.
__________________
'12 M3 6MT | Alpine White + Fox Red Extended

Appreciate 0
      07-07-2018, 01:43 PM   #267
6ixSpd
Save the manuals!
6ixSpd's Avatar
Canada
4350
Rep
5,686
Posts

Drives: '12 M3, '12 135i
Join Date: Feb 2016
Location: 416

iTrader: (2)

Happy to report it's working normally again. Thanks for the quick fix.
__________________
'12 M3 6MT | Alpine White + Fox Red Extended

Appreciate 1
      07-09-2018, 04:44 PM   #268
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
I'm having trouble seeing pictures when I click on them. tried clear the cache first, then reinstall app - no luck.
Appreciate 0
      07-09-2018, 05:20 PM   #269
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by titomi View Post
I'm having trouble seeing pictures when I click on them. tried clear the cache first, then reinstall app - no luck.
Could you post a link to the thread / post where the pictures that don't work are ?
__________________
Test 2345
Appreciate 0
      07-11-2018, 05:48 AM   #270
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by titomi View Post
I'm having trouble seeing pictures when I click on them. tried clear the cache first, then reinstall app - no luck.
Could you post a link to the thread / post where the pictures that don't work are ?
for example https://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1501600
but it's not just this.

i am able to download pictures to my phone gallery and there I can see them.
latest app version, android 7. I'm not sure, but maybe two versions back it was working ok.
Appreciate 0
      07-14-2018, 10:20 AM   #271
apptest droid
Registered
apptest droid's Avatar
No_Country
30
Rep
0
Posts

Drives: BMW
Join Date: Aug 2010
Location: BMW

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by titomi View Post
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by titomi View Post
I'm having trouble seeing pictures when I click on them. tried clear the cache first, then reinstall app - no luck.
Could you post a link to the thread / post where the pictures that don't work are ?
for example https://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1501600
but it's not just this.

i am able to download pictures to my phone gallery and there I can see them.
latest app version, android 7. I'm not sure, but maybe two versions back it was working ok.
Ok it should now hopefully be working for you?
__________________
BMW is great
Appreciate 0
      07-14-2018, 11:25 AM   #272
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
yes, all good. thank you
Appreciate 0
      08-09-2018, 10:26 AM   #273
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
one time. but occasionally when app stays in memory for some time, after opening My forums, the threads are not showing. I have to delete app from "last used" and after it's okay. So maybe related :
Attached Images
 
Appreciate 0
      08-15-2018, 11:23 AM   #274
6ixSpd
Save the manuals!
6ixSpd's Avatar
Canada
4350
Rep
5,686
Posts

Drives: '12 M3, '12 135i
Join Date: Feb 2016
Location: 416

iTrader: (2)

Having issues with notifications not opening on Android. It says unable to connect, similar to the poster here: https://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=1523787

Cleared cache, re-installed the app. No changes.
__________________
'12 M3 6MT | Alpine White + Fox Red Extended

Appreciate 0
      10-08-2018, 03:13 PM   #275
couchflyer
Enlisted Member
couchflyer's Avatar
No_Country
2
Rep
35
Posts

Drives: M Roadster
Join Date: Jun 2018
Location: Minnesota

iTrader: (0)

Garage List
This is a great app, thanks.
Appreciate 0
      12-03-2018, 04:53 AM   #276
John Reed
New Member
0
Rep
7
Posts

Drives: x3
Join Date: Nov 2018
Location: miami

iTrader: (0)

Hello)
I don't know maybe somebody has the same problem with multimedia but in my case it was terrible. But I decided to use Soundcloud all the information which one I use I found here. Maybe it will help you to make your choice with music.

http://smarty-trend.com/blog/125_and...ultimedia.html
Appreciate 0
      03-29-2019, 05:46 AM   #277
gman_newyork
Private First Class
gman_newyork's Avatar
United_States
117
Rep
178
Posts

Drives: 2015 M3
Join Date: Jun 2016
Location: Fort Myers, Florida

iTrader: (0)

Garage List
Hi there. Love the app on Android. Unfortunately the app crashes when I attempt to post with adding a picture. Some it gives an error as soon as I select the image icon and now it will allow me to select an image but the crashes before hitting send.

Phone is Samsung Galaxy S10 + running Android version 9.

PS when replying to a post I don't get the paperclip just the image icon, emoji and keyboard.

Thanks for the awesome app. I would rate it 10 out of 10 if I could attach images
Appreciate 0
      05-14-2019, 12:27 PM   #278
Mravant
Private
Mravant's Avatar
United Kingdom
26
Rep
74
Posts

Drives: F10 M5 LCi
Join Date: May 2019
Location: Surrey

iTrader: (0)

Keep getting this error message on the Android App.

Would be grateful for some help.
Attached Images
 
Appreciate 0
      05-14-2019, 12:39 PM   #279
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
Quote:
Originally Posted by Mravant View Post
Keep getting this error message on the Android App.

Would be grateful for some help.
Same. Tried reinstalling app with no luck.
Appreciate 0
      05-15-2019, 02:33 AM   #280
TodmordenLad
Colonel
TodmordenLad's Avatar
United Kingdom
1408
Rep
2,637
Posts

Drives: 440i GC LCI with MPPSK
Join Date: May 2015
Location: UK

iTrader: (0)

And me, over and over again. Am running Android 9. Have uninstalled and reinstalled several times. makes no difference
Attached Images
 
__________________
Current: 440i GC LCI with MPPSK. Previously owned: F31 330D M Sport+ with MPPK, F11 530D SE, F11 520D SE, E61 530D M Sport, E36 325i plus a host of MB's, Audis & Volvos too numerous to mention
Appreciate 1
      05-15-2019, 08:08 PM   #281
titleiststud
Private
36
Rep
66
Posts

Drives: 2008 E90 M3 6MT
Join Date: Aug 2018
Location: SC

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by TodmordenLad View Post
And me, over and over again. Am running Android 9. Have uninstalled and reinstalled several times. makes no difference
Add me to the list. Haven't been able to access for a couple days now.
__________________
2008 E90 M3 6MT
Appreciate 0
      05-15-2019, 10:12 PM   #282
Mark
Administrator
Mark's Avatar
United_States
4808
Rep
4,203
Posts

Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

iTrader: (1)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Mravant View Post
Keep getting this error message on the Android App.

Would be grateful for some help.
Quote:
Originally Posted by titomi View Post
Same. Tried reinstalling app with no luck.
Quote:
Originally Posted by TodmordenLad View Post
And me, over and over again. Am running Android 9. Have uninstalled and reinstalled several times. makes no difference
Quote:
Originally Posted by titleiststud View Post
Add me to the list. Haven't been able to access for a couple days now.
This should hopefully be fixed now Let me know if you are still having problems
__________________
Appreciate 0
      05-16-2019, 01:58 AM   #283
TodmordenLad
Colonel
TodmordenLad's Avatar
United Kingdom
1408
Rep
2,637
Posts

Drives: 440i GC LCI with MPPSK
Join Date: May 2015
Location: UK

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Mark View Post
Quote:
Originally Posted by Mravant View Post
Keep getting this error message on the Android App.

Would be grateful for some help.
Quote:
Originally Posted by titomi View Post
Same. Tried reinstalling app with no luck.
Quote:
Originally Posted by TodmordenLad View Post
And me, over and over again. Am running Android 9. Have uninstalled and reinstalled several times. makes no difference
Quote:
Originally Posted by titleiststud View Post
Add me to the list. Haven't been able to access for a couple days now.
This should hopefully be fixed now Let me know if you are still having problems
looks like it's fixed now, thanks
__________________
Current: 440i GC LCI with MPPSK. Previously owned: F31 330D M Sport+ with MPPK, F11 530D SE, F11 520D SE, E61 530D M Sport, E36 325i plus a host of MB's, Audis & Volvos too numerous to mention
Appreciate 0
      05-16-2019, 02:26 AM   #284
titomi
Major
titomi's Avatar
Netherlands
376
Rep
1,013
Posts

Drives: X3 G01 30i xDrive
Join Date: Feb 2018
Location: EU

iTrader: (0)

Garage List
2018 X3 G01  [0.00]
Yep, looks like fixed. Thanks.
Appreciate 0
      05-25-2019, 10:19 AM   #285
TodmordenLad
Colonel
TodmordenLad's Avatar
United Kingdom
1408
Rep
2,637
Posts

Drives: 440i GC LCI with MPPSK
Join Date: May 2015
Location: UK

iTrader: (0)

trying to access my Messages which I'm unable to do
am getting this error message
am running Android 9
thanks
Attached Images
 
__________________
Current: 440i GC LCI with MPPSK. Previously owned: F31 330D M Sport+ with MPPK, F11 530D SE, F11 520D SE, E61 530D M Sport, E36 325i plus a host of MB's, Audis & Volvos too numerous to mention
Appreciate 0
      05-25-2019, 11:17 AM   #286
wfdeacon88
Major
764
Rep
1,095
Posts

Drives: E90 M3
Join Date: Sep 2018
Location: Triad, NC

iTrader: (0)

After this last update, posting pictures from Android mobile app is complete trash. It keeps not showing them, acts as if there's no attachment, but if you edit and repost, it keeps doing it... then, randomly, they all show up... dozens of duplicates. and when you go to edit, it again, doesn't show any attachments. Complete disaster of an app.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST