BMW 1 Series Coupe Forum / 1 Series Convertible Forum (1M / tii / 135i / 128i / Coupe / Cabrio / Hatchback) (BMW E82 E88 128i 130i 135i)
 





 

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-13-2013, 01:23 PM   #67
P1et
Major General
P1et's Avatar
United_States
3486
Rep
7,975
Posts

Drives: my wife's cars
Join Date: Aug 2007
Location: Texas

iTrader: (1)

Man oh man, I just found this thread. This has been bothering my wife in her 135i. Thanks everyone!
Appreciate 0
      09-13-2013, 02:43 PM   #68
phobic
Lieutenant
phobic's Avatar
United_States
11
Rep
427
Posts

Drives: 2011 135i coupe
Join Date: Apr 2013
Location: Woburn, MA

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by icross View Post
I held it and shook violently, nothing happened
it's not a baby. Just tighten the bolts.
__________________
Phobics Build thread
2011 135i alpine white cruising around Boston.
Appreciate 0
      09-13-2013, 03:52 PM   #69
Iron Man
Major
Iron Man's Avatar
United_States
173
Rep
1,020
Posts

Drives: '13 128i Alpinweiß/Korallenrot
Join Date: Mar 2010
Location: NC

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by phobic View Post
it's not a baby. Just tighten the bolts.
LOL. My thoughts exactly.
Appreciate 0
      09-15-2013, 11:03 AM   #70
icross
New Member
1
Rep
20
Posts

Drives: 2009 BMW 325i iSport
Join Date: Jun 2013
Location: CHINA

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by phobic View Post
it's not a baby. Just tighten the bolts.
================================================== ==
Thank you phobic,
Yestoday, a senior seller employee found out the reason.
Glass adhesive between windshield and A-pillar was cracked.
Replace windshield and glass adhesive, the issue has been resolved.
Appreciate 0
      09-15-2013, 11:05 AM   #71
icross
New Member
1
Rep
20
Posts

Drives: 2009 BMW 325i iSport
Join Date: Jun 2013
Location: CHINA

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by cheshirecat79 View Post
In the case of no AC, it's most likely something to do with the strut brace or strut mount.
Thank you cheshirecat79,
Yestoday, a senior seller employee found out the reason.
Glass adhesive between windshield and A-pillar was cracked.
Replace windshield and glass adhesive, the issue has been resolved.
Appreciate 0
      08-12-2014, 11:00 AM   #72
jluffred
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2013 135is
Join Date: Aug 2014
Location: United States

iTrader: (0)

Any solution to popping sound?

I have a 2013 135is with the exact same issue of popping sound described in this thread. Did anyone ever figure out what was causing the problem. Sometimes it sounds like it is coming from the outside, and other times the inside. Seems to most happen when the A/C is on but I did have it happen one time without the A/C. Any help would be greatly appreciated.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:06 AM.




1addicts
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST